Close
Skip to content

Politika o kolačićima

Ova Internet stranica te njezine on-line usluge mogu koristiti kolačiće radi poboljšanja usluga. Odluka o dopuštanju korištenja kolačića na Internet stranici u potpunosti je Vaša.
Kolačići (cookies) su male datoteke koje Vaš preglednik sprema na disk prilikom posjete naše Internet stranice. To omogućuje našoj web stranici da prepozna Vaše računalo kada nas sljedeći put posjetite, što omogućuje stranici da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama. Kolačići nisu usmjereni na špijuniranje korisnika i ne slijede sve što korisnik radi te nisu zlonamjerni kod ili virus. Također kolačići nisu povezani s neželjenim porukama ili spamom, ne mogu spremiti lozinku i nisu namijenjeni isključivo za reklame ili oglašavanje. Informacije poput Vašeg imena ili e-mail adrese neće biti spremljene – web stranice ne mogu pristupiti vašim osobnim informacijama i datotekama na Vašem računalu.
Prikupljene informacije će časopis „Poljoprivreda“ koristiti samo u svrhu poboljšanja svoje Internetske stranice. Prikupljene informacije također mogu biti iskorištene za usluge koje pružamo, kao i za eventualnu promociju novih mogućnosti i usluga ovih stranica. Prikupljene informacije neće promišljeno biti dijeljene s bilo kojom trećom stranom.
Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati pomoću postavki web preglednika kojim se koristite. Ako blokirate kolačiće i dalje ćete moći pregledavati ovu internetsku stranicu, ali Vam neke mogućnosti možda neće biti dostupne.
Ako niste suglasni s upotrebom kolačića, možete ih lako izbrisati (ili spriječiti) na svojem računalu ili mobilnom uređaju.
S obzirom na to da je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naših internetskih stranica, imajte na umu da ćete sprječavanjem ili brisanjem kolačića onemogućiti funkcioniranje nekih značajki stranice ili prouzročiti njihov drugačiji rad i izgled.